Pansioni

Apartman “San”****

Apartman "San" Stara Pazova

Apartman “San” Stara Pazova

Apartman je pogodan za smeštaj do 5 osoba (134m2), poseduje 2 spavaće sobe: u svakoj sobi veliki bračni krevet. Dnevna soba:kožna garnitura, LCD TV, kablovski kanali, bilijar, stoni fudbal, sto za stoni tenis, mini teretana. Trpezarija: potpuno opremljena kuhinja, mikrotalasna, šporet-ravna ploča, frižider, kuhinjski pribor. Kupatilo sa tuš kabinom: veš mašina, fen, obezbeđeni peškiri i posteljina. Parking: dostupan bez naknade, na upit i besplatan WiFi.

Adresa: Milivoja Veselinovića 17, Stara Pazova
Telefon:063/668-756
Email: svdizajn@yahoo.com
http://www.booking.com/hotel/rs/apartman-san.sr.html

Pansion “Oaza”

Pansion "Oaza" Novi Banovci

Pansion “Oaza” Novi Banovci

Pansion Oaza nalazi se u neposrednoj blizini Autoputa Beograd – Novi Sad, u Novim Banovcima, na samo 20 kilometara od Beograda i 40 kilometara od Novog Sada. Pansion raspolaže sa 8 komfornih klimatizovanih soba sa TV-om, minibarom i bezičnim pristupom internetu. Moguće je koristiti usluge prenoćišta, dnevnog boravka i usluge smeštaja na duži vremenski period. Pansion Oaza je idealan izbor za sve ljude koji žele prijatan ambijent, mir i dobru uslugu.

Adresa: Krešina 32, Novi Banovci
Telefoni: 022/342-382, 022/342-361
Email: oaza.bm022@gmail.com
Sajt: www.pansionoaza.co.rs

Seoski pansion “Dunavsko gnezdo”

Pansion "Dunavsko gnezdo", Surduk

Pansion “Dunavsko gnezdo” Surduk

U sremačkom selu Surduk, čija se arhaična obala izdiže 50m iznad nivoa reke, kao prag između bajkolike usnule prošlosti i zahuktale bučne današnjice, nalazi se seoski pansion “Dunavsko gnezdo”, koji nudi svojim gostima odmorište od gradske vreve u prelepom ambijentu seoskog domaćinstva. U okviru seoskog pansiona nalaze se dva dvokrevetna vajata sa zasebnim kupatilima i velikom terasom, koja svojim izgledom asocirajaju na nekadašnje ukrašene paorske kotobanje sa ovih prostora.

Adresa: Cara Lazara 176, Surduk
Telefoni: 022/2371-099  ,064/22-97-635
Email: sremturizam@yahoo.com
Sajt: www.dunavskognezdo.com