Pansioni

Apartman „San“**** – Stara Pazova
Apartman "San" Stara Pazova
Apartman „San“ Stara Pazova – foto arhiva pansiona

Apartman ima četiri zvezdice, pogodan je za smeštaj do 5 osoba (134m2), poseduje 2 spavaće sobe: u svakoj sobi veliki bračni krevet. Dnevna soba:kožna garnitura, LCD TV, kablovski kanali, bilijar, stoni fudbal, sto za stoni tenis, mini teretana. Trpezarija: potpuno opremljena kuhinja, mikrotalasna, šporet-ravna ploča, frižider, kuhinjski pribor. Kupatilo sa tuš kabinom: veš mašina, fen, obezbeđeni peškiri i posteljina. Parking: dostupan bez naknade, na upit i besplatan WiFi.

Adresa: Milivoja Veselinovića 17, Stara Pazova
Telefon:063/668-756
Email: svdizajn@yahoo.com
http://www.booking.com/hotel/rs/apartman-san.sr.html

Pansion “Hedonist” ** – Stara Pazova

Pansion „Hedonist“ ** ima dve zvezdice i nalazi se u Staroj Pazovi u ulici Branka Radičevića br. 144, udaljen je 1,5 km od centra mesta. Poseduje 5 soba, dvokrevetne sobe sa zasebnim ili zajednickim kupatilom, kao i bračne krevete sa zasebnim ili zajednickim kupatilom. Na raspolaganju je i sala za rođendane i manje proslave kapaciteta do 30 osoba.

Adresa: Branka Radičevića br. 144, Stara Pazova
Telefoni:022/314-139, 064/14-76-303
https://www.booking.com/hotel/rs/hedonist-stara-pazova.sr.html

 

Prenoćište Poseidon centar – Stari Banovci
Prenoćište Poseidon centar – Stari Banovci
Prenoćište Poseidon centar – Stari Banovci

Prenoćište Poseidon centar nalazi u ulici Zdravka Jekića bb u Starim Banovcima. Sobe su klimatizovane, sa podnim grejanjem, sopstvenim kupatilom, TV i WiFi internetom. Gosti u smeštaju imaju besplatno korišćenje spa centra (radi sezonski). U okviru Poseidon centra nalazi se i lobi bar, kozmetički salon, samouslužna autoperionica i parking. U toku letnje sezone gostima su na raspolaganju otvoreni bazeni, kafići u vodi, jacuzzi kade, bazen za ronjenje, dečiji tobogan, dečije igralište, mini golf i odbojkaški tereni na pesku.

Adresa: Zdravka Jekića bb, Stari Banovci
Telefon: 063/510-501
https://www.booking.com/hotel/rs/quot-poseidon-quot-centar.sr.html

 

Apartman Dunav 97 – Novi Banovci
Apartman Dunav 97 – Novi Banovci
Apartman Dunav 97 – Novi Banovci

Apartman Dunav 97 nalazi se u ulici Beogradska 103, na svega 20 km od Beograda u centru Novih Banovaca. Ovaj moderno uređen apartman ima 50m² i pogodan je za dve osobe. Sastoji se od: spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje, kupatila i terase. Od dodatnog sadržaja gostima je na raspolaganju: klima uređaj, flat-screen TV i besplatan WiFi internet. U blizini apartmana nalazi se Restoran i kafe “Dunavska terasa”. Ponuda ovog smeštajnog objekta takođe uključuje besplatnu uslugu organizovanog prevoza od/do aerodroma.

Adresa: Beogradska 103, Novi Banovci
Telefon: 065/200-73-01, 065/945-94-45
https://www.booking.com/hotel/rs/dunav97.sr.html

 

 Villa “Murgović“ ** – Novi Banovci
Villa Murgović - Novi Banovci
Villa Murgović – Novi Banovci

Objekat Villa Murgović ** ima dve zvezdice i nalazi se na samoj obali Dunava u ulici Beogradska br. 20 u Novim Banovcima. Sobe su dvokrevetne sa bračnim i zasebnim krevetima. Sadrže garderober, klimu, flat-screen TV i sopstveno kupatilo. Gostima je na raspolaganju zajednička kuhinja, salon, parking, terasa i besplatan WiFi u svim prostorijama.

Adresa: Beogradska br. 20, Stara Pazova
Email: a.murgovic@hotmail.com
Telefon:062 840 19 85
https://www.booking.com/hotel/rs/villa-murgovic-danube.sr.html

 

 

Povezani tekstovi