Prenoćišta

Vila Atina – Stara Pazova
Vila Atina-Stara Pazova
Vila Atina-Stara Pazova

Vila Atina nalazi se u Staroj Pazovi na starom putu Beograd- Novi Sad. Smeštena je na izlazu iz naselja na putu ka Inđiji. Vila poseduje 15 moderno uređenih soba sa četrdesetak ležaja. Takođe raspolaže sa dve svečane sale kapaciteta po 120 mesta, jedna sala od 220 mesta i jedna sala kapaciteta od  500 sedećih mesta. Sale su namenjene za sve vrste proslava i opremljene su po svim evropskim standardima.

Adresa:Novosadska 75a, Stara Pazova,
Telefoni: 022/312-527, 062/620-410,
Email: office@hotelatina.rs
Sajt: www.hotelatina.rs

Pansion „Hedonist“** – Stara Pazova

Pansion „Hedonist“ ** ima dve zvezdice i nalazi se u Staroj Pazovi u ulici Branka Radičevića br. 144,  udaljen je 1,5 km od centra mesta. Poseduje 5 soba, dvokrevetne sobe sa zasebnim ili zajednickim kupatilom, kao i bračne krevete sa zasebnim ili zajednickim kupatilom. Na raspolaganju je i sala za rođendane i manje proslave kapaciteta do 30 osoba.

Adresa: Branka Radičevića br. 144, Stara Pazova,
Telefoni:022/314-139, 064/14-76-303
https://www.facebook.com/HEDONIST-prenociste-Stara-Pazova-537120406766822/

Bar restoran hotel „Village“ – Stari Banovci            
Bar, Restoran, Hotel “ Village“- Stari Banovci
Bar, Restoran, Hotel “ Village“- Stari Banovci

Ukoliko želite odmor, udobnost i relaksaciju onda je Bar, Restoran, Hotel „Village“ savršen izbor za Vas. Smešten u Starim Banovcima, u opštini Stara Pazova, a udaljen je svega 10 minuta od aerodroma “Nikola Tesla” i samo 2 kilometra od autoputa Beograd-Novi Sad. Sagrađen je po najvišim svetskim tehnološkim i ekološkim standardima. Elegantan enterijer spaja moderno sa šarmom Srema. Očekuje vas prijatan ambijent, maksimalna udobnost i ljubazno osoblje.Zahvaljujući visokom kvalitetu, izuzetnoj lokaciji, predivnom okruženju i pristupačnim cenama postao je omiljena destinacija i za poslovne i za privatne posete. Objekat je  idealan za seminare, konferencije i tim bildinge (team building) i pravi izbor za poslovne ljude koji dolaze u Srem. Bar, restoran, hotel Village je često odlična alternativa za mnogo skuplje hotele u Beogradu. Poseduje 9  dvokrevetnih i trokrevetnih soba opremljenih tako da Vam pruže savršenu udobnost, sobe imaju četiri zvezdice, od koji je jedna – Lux apartman, opremljen tako da zadovoljni i najzahtevnije posetioce, ima sopstveni parking koji je za goste hotela besplatan, a uvek je dostupan i besplatan wi-fi internet.

Adresa: Zdravka Jekića 35, Stari Banovci
Telefon: 062/96-22-852
Sajt: http://village.rs/

Prenoćište Dunav – Novi Banovci
Prenoćište Dunav – Novi Banovci
Prenoćište Dunav – Novi Banovci

Prenoćište Dunav nalazi se u ulici Vikend naselje 60a, na svega 20 km od Beograda u centru Novih Banovaca.  Ovaj moderno uređen stan ima 58m² i kompletno je opremljen i udoban smeštaj za četiri osobe. Sastoji se od dve spavaće sobe sa prostranim bračnim krevetom, potpuno opremljene kuhinje i kupatila. Od dodatnog sadržaja gostima je na raspolaganju klima uređaj, etažno podno grejanje, LCD TV, Internet, peškiri, posteljina, terasa sa pogledom na Dunav i zatvoren dvorišni parking, a uz prenoćište nalazi se Restoran i kafe “Dunavska Teresa”.

Adresa: Vikend naselje 60a, Novi Banovci
Telefon: 065/200-73-01, 065/945-94-45
https://www.booking.com/hotel/rs/dunav-beograd12.sr.html

N-B Restoran domaće kuhinje sa prenoćištem – Novi Banovci

Nalazi se u Novim Banovcima u neposrednoj blizini auto-puta Beograd- Novi Sad, na oko 200 metara udaljenosti. Restoran pored usluge ishrane, uglavnom domaći specijaliteti, pruža i usluge smeštaja i raspolaže sa 27 smeštajnih jedinica. Objekat poseduje restoran, bar i besplatan bežični internet. Svaka soba ima sopstveno kupatilo.

Adresa: Zemunska 15, Novi Banovci,
Telefoni: 022/341-762 , 064/32-00-070

Prenoćište Vojvodina
Prenociste Vojvodina Stara Pazova

Prenoćište Vojvodina se nalazi u Staroj Pazovi, na savršenoj poziciji za lak pristup svim značajnijim lokacijama u Srbiji. Idealno je mesto za smeštaj poslovnih gostiju i turista. Od međunarodnog aerodroma Nikola Tesla udaljen je 15km, što je oko 20 minuta vožnje autoputem. Prenoćište Vojvodina je na 10km od autoputa Beograd-Subotica i 10km od autoputa Beograd-Zagreb, a sam objekat se nalazi na starom putu Beograd- Novi Sad.
Prenoćište Vojvodina raspolaže sa 3 apartmana i 29 soba, a u okviru kompleksa u novoizgrađenom objektu wendding centra „Vanila“ poseduju 5 apartmana sve ukupno oko sedamdesetak soba. Sve sobe su opremljene modernim nameštajem, poseduju svoje kupatilo, TV prijemnik, mini bar, gostima je na raspolaganju free Hi-Fi uređaj i wireless internet pristup. Restoran Vojvodina je nadaleko poznat po domaćoj nacionalnoj kuhinji. Ukoliko ste ljubitelj tradicionalne hrane, udahnite miris domaćih specijaliteta koji će Vas vratiti kraj peći Vaše bake i uživajte u svakom zalogaju obimnih domaćinskih porcija.
U sklopu kompleksa postoji sopstveni parking prostor za 130 vozila, koji se nalazi neposredno pored objekta.

Adresa: Kamenjareva 38, Stara Pazova,
Telefon: 022/310-303, 061/11-99-999
Email: office@h-vojvodina.rs
Sajt: www.h-vojvodina.rs

Povezani tekstovi