Sportsko-rekreativni sadržaji

Pazovački bazeni

Pazovački bazeni  izgrađeni su u cilju unapređenja ovog vida rekreacije, na raskrsnici četiri naselja, na putu između Stare i Nove Pazove. Dobra lokacija, na glavnom putu, između dva najveća naselja naše opštine, odredila je samo mesto izgradnje, ne sluteći tada da će to mesto postati prava oaza uživanja i zabave. Kompleks sadrži 5 bazena, od kojih su dva za odrasle, sa najvećom dubinom od 160 cm i tri bazena za decu sa toboganima  dubine  od 40 do 80 cm. Specifična arhitektura, tobogani, pingvini, mostići…danas su znak prepoznavanja za ove bazene, jer su ovaj kompleks učinili posebno lepim i primamljivim najmlađim posetiocima, koji su i najverniji kupači. Kapacitet bazena je 1200 ljudi. Kupljena karta, nije samo plaćen ulaz na bazen, već to podrazumeva udobnu ležaljku i suncobran za one koji žele da se odmore u hladovini, a za sve posetioce je obezbeđen besplatan parking. Kako bi Vaš celodnevni boravak bio potpun i kako  Vam ništa ne bi nedostajalo  u danu, celokupna ponuda je upotpunjena dobrom hranom, pićem i sladoledima.

Bazeni „Horizont Swimming & Spa“ – Surduk

Bazeni „Horizont Swimming & Spa“ nalaze se u Surduku, na obali Dunava i čine pet najmodernije opremljenih bazena okruženih prirodom i spektakularnim pogledom na Dunav. U narednim godinama je planirana izgradnja teniskog terena, hotela, marina za čamce na Dunavu, zatvoreni olimpijski bazen, kamp.
Adresa : Put za Slankamen bb, Surduk
Informacije: 063/366-572
Rezervacije: 063/366-573
http://www.bazenihorizont.rs

Sportskorekreativni centar „Poseidon”Stari Banovci

Sportsko-rekreativni centar „Poseidon” se nalazi u Starim Banovcima, na samo pola sata vožnje od Beograda. Uz dva bazena, jacuzzi kade, restoran, kafiće, parking, ovaj kompleks nudi niz zabavno-rekreativnih mogućnosti. U ponudi se nalaze tereni za odbojku i fudbal na pesku, teniski teren, mini golf i igralište za decu. Za one koji vole relaksaciju i odmor, tu su kafići u vodi, baldahini i masaža. U okviru zatvorenog prostora je Wellness & Spa Poseidon. Na raspologanju su Vam: bazen, tursko kupatilo,finska sauna, jacuzzi kada, bloweri, kneipp staza, topla klupa, masaža i kozmetički salon. Radno vreme SPA centra:
-Radnim danima od 14-22h
-Vikendom od 12-22h
Adresa : Zdravka Jekića bb, Stari Banovci
informacije i rezervacije:063/510 501
http://www.bazeniposeidon.rs/kontakt.htm

Sportski centar fudbalskog saveza Srbije – Stara Pazova

Sportski centar fudbalskog saveza Srbije nalazi se u Staroj Pazovi.  U grandioznom kompleksu kuće srpskog fudbala nalaze se sledeći sadržaji: četiri fudbalska terena s prirodnom travom (atletska staza), jedan fudbalski teren sa veštačkom travom, jedan teniski teren sa betonskom podlogom. Objekat obuhvata centralni hol, smeštajni blok sa 64 dvokrevetne sobe i četiri apartmana, poslovni blok, restoran s kuhinjom, dve konferencijske sale, sportski servis, teretanu, velnes centar i sportsku halu.

Kontakt: 022 367 500, 022 367 642
www.sportskicentarfss.co.rs

Konjički klub „Mirela“ – Belegiš

Konjički klub „Mirela“ osnovan je 2010.godine i nalazi se u Belegišu. Pošto je naša opština u srcu sremske ravnice ne treba zaboraviti ni tradicionalne sportske aktivnosti (konjičke sportove), poput Konjičkog Kluba „Mirela“ iz Belegiša, koji poseduje pansion za konje sa ispustom i manježom, takođe i organizuje školu jahanja, vožnju fijakerom kroz selo i voznju fijakerom za svadbe i iznajmljivanje konja za sve svečanosti,quad avanture … U planu za narednu godinu ovog kluba je i izgradnja bungalova, bazena, što bi upotpunilo ponudu za aktivniji odmor u ovom selu.
Adresa : Lazara Nikolića bb, Belegiš
Kontakt telefon : 065/ 3136-136
Sajt:https://kkmirela.rs/sr

Vazduhoplovni klub Vihor – Vojka

Vazduhoplovni klub “Vihor” nalazi se u selu Vojka, osnovan je 2003. godine, a aerodrom Vojka osnovan je 2009. godine kao privatni sportski aerodrom sa idejom širenja ljubavi prema vazduhoplovstvu. Danas klub broji 6 aviona i 7 zmajeva. U ponudi imaju školu letenja i panoramsko razgledanje, što je posebno atraktivno i privlačno za mlade avanturiste. U okviru nastavnog centra postoje dve škole letenja, kako za sportsku tako i za profesionalnu avijaciju. U okviru organizacije postoji servis za održavanje flote, kao i luksuzni objekti za smeštaj učenika- pilota koji uključuje i centar za opuštanje poput saune, đakuzija, teretane i dr. Posetioci mogu da vide i replike aviona iz Prvog i Drugog svetskog rata.
Adresa: Nikole Pašića 26b, Vojka
Kontakt: 063 277 235, 062 8 247 985
E-mail:office@airportvojka.com
https://airportvojka.com/

Povezani tekstovi