Restorani

Restoran „Putnik“- Stara Pazova

Restoran „Putnik“- Stara Pazova
Restoran „Putnik“- Stara Pazova

Restoran “Putnik” osnovan je davne 1976. godine sa sedištem u Karađorđevoj ulici br. 92 u Staroj Pazovi. Ovo je porodičan restoran, a ugostiteljska tradicija vlasnika restorana, porodice Pekeč, datira još od 1958. godine. Kapaciteta je 70 mesta (unutar objekta)  i  bašta ima 40 mesta a poseduje i sopstveni parking za svoje goste. U ponudi imaju veliki spektar tradicionalnih srpskih i vojvođanskih jela (kuvanih, jela sa rostilja i rečnu ribu). Radno vreme je svakog dana od 6:30 do 23č.

Kontakt telefon: 022/312-112, 065/420-00-09
E-mail: pekecputnik@gmail.com
https://www.facebook.com/Restoran-Putnik-1017324148336004/

Restoran „Sunny Hill 1 „- Stara Pazova

Restoran "Sunny Hill 1"- Stara Pazova
Restoran „Sunny Hill 1“- Stara Pazova

Restoran  “Sunny Hill 1” nalazi se u Novosadskoj ulici br. 19 u Staroj Pazovi. Porodičan je restoran i postoji od 2009. godine. Poznat je po domaćoj kuhinji: specijalitetima sa roštilja, rolovanoj teletini i škembićima itd. Kapacitet restorana je 50 mesta (unutar objekta) i 50 mesta u bašti, a poseduje i sopstveni parking. Radno vreme je od 07-23 č., nedeljom restoran ne radi.

Ulica: Novosadska 19, Stara Pazova
Telefon: 022 313 715
Mobilni: 063 665 485
https://restorandabarstarapazova.business.site/

 

Restoran „Dabar“- Stara Pazova

Restoran “Dabar“ nalazi u Novosadskoj ulici br. 72 u Staroj Pazovi. Poznati su po specijalitetima od mesa: vozić mešanog mesa, punjeni ćevap od metar, kraljevska daska, a kao dezert preporuka su palačinke od metar. Kapacitet restorana je 60 mesta (unutar objekta) i 100 mesta u bašti, poseduju sopstveni parking. Radno vreme je 08 – 23 č. svakog dana ( vikendom obavezna rezervacija).

Ulica: Novosadska 72, Stara Pazova
Mobilni: 063 7-288-178
https://restorandabarstarapazova.business.site/

 

Restoran „Staro mesto“- Nova Pazova

Restoran "Staro mesto"- Nova Pazova
Restoran „Staro mesto“- Nova Pazova

Restoran “Staro Mesto“ nalazi se na starom putu Beograd- Novi Sad u ulici Cara Dušana br. 34 u Novoj Pazovi. Staro Mesto čuva duh minulih vremena, smešten u staroj vojvođanskoj kući gde se modernim detaljima pomirilo staro i novo, i domaćinskom atmosferom i prefinjenim stilom pleni toplinom. Hrana koja se pravi po receptima naših baka, ambijentom pruža hedonistički osećaj i lagodnost. Specijalitet restorana je teletina ispod sača i punjeni svinjski file u sosu od kajmaka. Kapacitet restorana je 40 mesta (unutar objekta) i 40 mesta u bašti, a poseduje i sopstveni parking. Radno vreme je od 7:30-24č.

Kontakt telefon: 022/329-900
https://www.facebook.com/pages/Restoran-Staro-mesto/231038646935013?fref=ts

 

Restoran „Gazela“- Nova Pazova

Restoran „Gazela“ nalazi se u ulici Cara Dušana br. 104 u Novoj Pazovi. Sa dugom porodičnom tradicijom ovaj restoran postoji od 1979.godine, ima kapacitet od 120 mesta i poseduje sopstveni parkig za goste. Na meniu pored standardne ponude, nalazi se praseće i jagnjeće pečenje. Radno vreme od 8-24č.

Kontakt telefon:022/321-229
https://www.facebook.com/mojrestoran050505/

 

Restoran „Gurman“ – Nova Pazova

Restoran "Gurman"- Nova Pazova
Restoran „Gurman“- Nova Pazova

Restoran „Gurman“ nalazi se u ulici Kralja Petra Prvog br. 27 u Novoj Pazovi. Sa dugom porodičnom tradicijom,  restoran postoji od 1969. godine. Kapacitet restorana je 40 mesta (unutar objekta) i 40 mesta u bašti, a poseduje i sopstveni parking. Na njihovom meniu nalazi se najveći izbor kuvanih i uopšte jela  u Srbiji. Specijalitet restoranu su pihtije, glava u škembetu, teletina na sve načine, jela sa roštilja, jela u jagnjećoj maramici itd. Radno vreme ponedeljak – subota od 09-22č, nedeljom od 09-19č.

Kontakt telefon: 022/321-450

 

Restoran „Mihajlović krčma“- Nova Pazova

Restoran "Mihajlović krčma"-Nova Pazova
Restoran „Mihajlović krčma“-Nova Pazova

Restoran „Mihajlović krčma“ nalazi se u ulici Karađorđeva br. 14 u Novoj Pazovi. Porodičan je restoran, ima kapacitet od 66 mesta (unutar objekta) i 27 mesta u bašti i poseduje sopstveni parking. Na njihovom meniu nalazi se veliki izbor jela kao što su butkica u sosu od rena, roštilj, domaća kobasica itd. Radno vreme je od 08:30-23:30č, nedeljom 12-22č.

Kontakt telefon: 069/325-32-87

Restoran „Venecija“- Stari Banovci

Restoran "Venecija" - Stari Banovci
Restoran „Venecija“ – Stari Banovci

Restoran “Venecija“ ima svoju dugu porodičnu tradiciju koju prenosi sa kolena na koleno još od davne 1956. godine. U ovom lokalu generacijama je pravilo da usluga, kuhinja i izgled moraju biti na vrhunskom nivou.  Po definiciji Restorana, tu su naravno, riblji specijaliteti, pre svega vrhunska riblja čorba, po čemu je“ Venecija“ nadaleko poznata.  Jedna od specifičnosti restorana je da se ovde riba  sprema na tradicionalan način u starim tučanim tiganjima i na roštilju. Riba se nabavlja od lokalnih alasa, uvek je sveža, a na meniju su smuđ, som, kečiga, ostale rečne i morske ribe kao i još mnogi specijaliteti od piletine, ćuretine i svinjskog mesa. Veliki izbor pića i deserta. Radno vreme je od 10-24 č.

Adresa: Stevana Tišme 2, Stari Banovci
Telefon:022/351-671

 

Riblji restoran „Priča“- Novi Banovci

Riblji restoran "Priča"- Novi Banovci
Riblji restoran „Priča“- Novi Banovci

U najstarijoj kuću u centru Novih Banovaca, koja je sagrađena davne 1730. godine kao tipična vojnograničarska zgrada dugo je služila kao poštanska stanica, nalazi se riblji restoran „ Priča”u Svetosavskoj ulici 89. Restoran je autentičan, skroman, jednostavan sa prisnom i toplom kućnom atmosferom.  U etno ambijentu na meniju restorana glavno mesto zauzima šampionska riblja čorba, svežna rečna riba,  morska riba, specijaliteti sa roštilja i jela po porudžbini sa odličnom ponudom vina iz lokalnih vinarija. Restoran je kapaciteta 50 mesta (unutar objekta),  bašta ima 40 mesta a za goste je parking obezbeđen. Rezervacije su obavezne u vreme vikenda. Radno vreme je od 10-24 č.

Adresa: Svetosavska 89, Novi Banovci
Telefon: 022/342-639

https://www.facebook.com/RestoranPrica/?fref=ts

 

Restoran „Dunavska terasa“- Novi Banovci

Restoran "Dunavska terasa"- Novi Banovci
Restoran „Dunavska terasa“- Novi Banovci

Tradicionalni restoran “Dunavska Terasa” nalazi se u Novim Banovcima u Beogradskoj ulici 103, sagraden  je još 1969. godine, ima obezbeđen prilaz Dunavu i savršen pogled sa obe terase. Uz riblje specijalitete, morske i rečne, pruža vam se prilika da u restoranu “Dunavska Terasa” jedete pastrmku i smuđa na žaru,da probate i file od smuđa,a ako hoćete da osetite miris mora na Dunavu, ponudiće Vam se i riblji morski specijaliteti: brancin,orada, lignje na žaru, frigane lignje itd. Sem ovih specijaliteta tu su i hladna, topla predjela, čorbe, jela po porudžbini, jela sa roštilja pa do raznih salata, sireva, poslastica i jela za decu. Pored pravog mesta za odmor, ovaj restoran Vam pruža mogucnost da sa svojom porodicom dođete na porodični ručak. Osim hrane koja je izvrsna ,,Dunavska terasa“ je poznata po širokom izboru alkoholnog i bezalkoholnog pića. Osoblje restorana ,,Dunavska terasa“ je spremno da ispuni svaku Vašu želju. Školovani su na visokim turističkim i hotelijerskim školama, mnogi su godinama radili po elitnim hotelima na primorju, sve ovo Vam dovoljno govori da je restoran “Dunavska Terasa” preteča budućeg turistickog centra na obali Dunava. U svom širokom izboru u restoranu se mogu organizovati razni banketi, poslovni ručkovi, maturske večeri, dečiji rođendani, krštenja i svadbe. Restoran ima kapacitet od 150 mesta, koji su rasporedeni na salu i dve terase. Kapacitet parking mesta je do 50 automobila.  Radno vreme je od 10-23 č.

Adresa: Beogradska 103, Novi Banovci
Telefon: 022/349-696
Mob: 063 86 98 250
Sajt: http://dunavska-terasa.rs/

 

Etno restoran „Kućerak u Sremu“ – Surduk

Etno restoran "Kućerak u Sremu" - Surduk
Etno restoran „Kućerak u Sremu“ – Surduk

Etno restoran “Kućerak u Sremu”  postoji od 2012. godine i nalazi se u Brđanskoj ulici br. 9 u Surduku. Smešten je u švabskoj kući staroj 127 godina. Poznati su po sremskim specijalitetima: domaćim čvarcima, sremskim sirom, domaćoj kobasici, šunki, slanini (sopstvena proizvodnja), barenoj dimljenoj butkici sa krompirom i renom, svinjskim paprikašom, rinflajš sa crvenim I belim sosom od mirođije, pilećoj i junećoj supi sa rezancima, ribljoj čorbi i ribljem paprikašu. Od posnih jela na meniu su pečurke na žaru, pirinač sa pečurkama i karijem, varivo na dalmatinski način i  pasulj prebranac.  Od slanih jela od testa izdvajaju se rezanci sa sirom, nasuvo valjušci i tašci sa sirom. Za desert u ponudi su  gomboce (knedle sa šljivama), šufnudle, tašci sa džemom, rezanci sa makom i palačinci. Kapacitet restorana je 30 mesta (unutar objekta) i 120 mesta u bašti, postoji i parking mesto u blizini. Radno vreme je 08-24č. Postoji mogućnost organizovanja vožnje čamcem po Dunavu, iznajmljivanje čamca za pecanje i vožnja fijakerom kroz selo.

Adresa: Brđanska 9, Surduk
Telefon: 065 8358335
Fb stranica: https://www.facebook.com/pg/kucerakusremu.surduk/about/?ref=page_internal

 

 

Povezani tekstovi