Izabran najbolji majstor u kuvanju riblje čorbe za 2015. godinu

Dana 9. oktobra 2015 godine drugog dana Regionalnog Sajma Privrede u Novoj Pazovi, održano je Finalno opštinsko takmičenje u kuvanju riblje čorbe na teritoriji opštine Stara Pazova.

IMG_0004

Nikako nije bilo lako izabrati najboljeg od najboljih majstora u kuvanju riblje čorbe. Žiri na čelu sa Kamenkom Katićem vrsnim poznavaocem gastronomije , Ivom Andrićem predsednikom upravnog odbora Asocijacije šefova kuvara i Borisavom Baračkim poznatijem kao Trba poznatim alasom sa ovih prostora, ocenjivali su boju, ljutinu,meso kao i ukus riblje čorbe svih pet takmičara.
I posle više od 30 minuta degustacije i ocenjivanja, sabravši bodove žirija jasno je bilo da je najbolju riblju čorbu skuvao Dragan Pražić, glavni kuvar ekipe iz Starih Banovaca.
A evo i rezultata:

1. mesto – ekipa iz Starih Banovaca (Dragan Pražić, Dušan Paržić)
2. mesto – ekipa iz Belegiša (Siniša Radinović,Zdravko Marković i Dalibor Duduković)
3. mesto – ekipa samostalni sindikat iz Stare Pazove (Svetislav Subotić, Miodrag Ćirković)
4. mesto – ekipa iz Novih Banovaca (Zoran Gašparević, Zdravko Janković i Borislav Opačić)
5. mesto – ekipa iz Nove Pazove (Mira Balešević i Bogoljub Živanović)

SVIM TAKMIČARIMA, ZAHVALJUJEMO I OČEKUJEMO IH I SLEDEĆE GODINE !

Povezani tekstovi