Prenoćišta

Vila Atina – Stara Pazova

Vila Atina-Stara Pazova

Vila Atina-Stara Pazova

Vila Atina nalazi se u Staroj Pazovi na starom putu Beograd- Novi Sad. Smeštena je na izlazu iz naselja na putu ka Inđiji. Vila poseduje 15 moderno uređenih soba sa četrdesetak ležaja. Takođe raspolaže sa dve svečane sale kapaciteta po 120 mesta, jedna sala od 220 mesta i jedna sala kapaciteta od  500 sedećih mesta. Sale su namenjene za sve vrste proslava i opremljene su po svim evropskim standardima.

Adresa:Novosadska 75a, Stara Pazova,
Telefoni: 022/312-527, 062/620-410,
Email: office@atina.rs
Sajt: www.hotelatina.rs

Bar, Restoran, Hotel “ Village“- Stari Banovci

Bar, Restoran, Hotel “ Village“- Stari Banovci

Bar, Restoran, Hotel “ Village“- Stari Banovci

Ukoliko želite odmor, udobnost i relaksaciju onda je Bar, Restoran, Hotel „Village“ savršen izbor za Vas. Smešten u Starim Banovcima, u opštini Stara Pazova, a udaljen je svega 10 minuta od aerodroma “Nikola Tesla” i samo 2 kilometra od autoputa Beograd-Novi Sad. Sagrađen je po najvišim svetskim tehnološkim i ekološkim standardima. Elegantan enterijer spaja moderno sa šarmom Srema. Očekuje vas prijatan ambijent, maksimalna udobnost i ljubazno osoblje.Zahvaljujući visokom kvalitetu, izuzetnoj lokaciji, predivnom okruženju i pristupačnim cenama postao je omiljena destinacija i za poslovne i za privatne posete. Objekat je  idealan za seminare, konferencije i tim bildinge (team building) i pravi izbor za poslovne ljude koji dolaze u Srem. Bar, restoran, hotel Village je često odlična alternativa za mnogo skuplje hotele u Beogradu. Poseduje 9  dvokrevetnih i trokrevetnih soba opremljenih tako da Vam pruže savršenu udobnost, sobe imaju četiri zvezdice, od koji je jedna – Lux apartman, opremljen tako da zadovoljni i najzahtevnije posetioce, ima sopstveni parking koji je za goste hotela besplatan, a uvek je dostupan i besplatan wi-fi internet.

Adresa: Zdravka Jekića 35, Stari Banovci
Telefon: 062/96-22-852
Sajt: http://village.rs/

Prenoćište „Poseidon“ – Stari Banovci

Prenoćište "Poseidon" - Stari Banovci - foto arhiva prenoćišta

Prenoćište „Poseidon“ – Stari Banovci – foto arhiva prenoćišta

Sobe za prenoćište „Poseidon“ nalaze se u Starim Banovcima, poseduju 9 moderno uređenih soba sa osamnaest ležajeva, a od toga su 3 apartmana. U sklopu istog objekta nalazi se wellness & spa koji je uključen u cenu smeštaja, a takođe je gostima na raspolaganju i lobi bar. Svaka soba ima sopstveno kupatilo,  besplatan bežični internet i TV. Objekat ima obezbeđen parking sa video nadzorom.

Adresa: Zdravka Jekića bb, Stari Banovci,
Telefoni: 063/510-501
Sajt:http://www.bazeniposeidon.rs/onama.htm
FB:https://www.facebook.com/bazeniposeidon.staribanovci.5

N-B Restoran domaće kuhinje sa prenoćištem – Novi Banovci

Nalazi se u Novim Banovcima u neposrednoj blizini auto-puta Beograd- Novi Sad, na oko 200 metara udaljenosti. Restoran pored usluge ishrane, uglavnom domaći specijaliteti, pruža i usluge smeštaja i raspolaže sa 27 smeštajnih jedinica. Objekat poseduje restoran, bar i besplatan bežični internet. Svaka soba ima sopstveno kupatilo.

Adresa: Zemunska 15, Novi Banovci,
Telefoni: 064/32-00-070

 

Prenoćište “Dunav”- Novi Banovci

Prenoćište “Dunav” - Novi Banovci

Prenoćište “Dunav” – Novi Banovci

Prenoćište “Dunav” nalazi se u centru Novih Banovaca, kompletno je opremljen i udoban smeštaj od 58 m² za maksimalno četiri osobe. Sastoji od dve spavaće sobe sa prostranim bračnim krevetom, potpuno opremljene kuhinje, kupatila sa tuš kabinom i terase sa prelepim pogledom na Dunav. Od dodatnog sadržaja gostima je na raspolaganju: krevetac za bebe, igraonica za decu, sef, mini bar, klima uređaj, etažno podno grejanje, LCD TV , internet, peškiri i posteljina. Uz prenoćište nalazi se restoran i kafe “Dunavska Terasa”. Za goste je obezbeđeno parking mesto, postoji mogućnost iznajmljivanja bicikla i automobila, a za najmljađe u okviru objekta nalazi se dečije igralište. Ovaj smeštajni objekat nudi i uslugu organizovanog prevoza od/do aerodroma.

Adresa: Beogradska 103, Novi Banovci
Telefon: 065/200-73-01, 065/945-94-45

Vila “Murgović”- Novi Banovci

Vila “Murgović”- Novi Banovci

Vila “Murgović”- Novi Banovci

Vila „Murgović“ se nalazi u ulici Beogradskoj broj 20 u Novim Banovcima. Smeštena je na samoj obali Dunava sa izvanrednim mogućnostima za uživanje, objekat ima 350 m² a dvorišni deo obuhvata 5000 m². U ponudi vile je: iznajmljivanje celog objekta, sobe sa zasebnim kupatilom i iznajmljivanje terase i dvorišta. Od dodatnog sadržaja gostima je na raspolaganju: kuhinja, klima uređaj, LCD televizor, internet, roštilj, sač, furuna, igralište za košarku, parking prostor…Vila sa dvorištem je pogodna za: poslovne ljude, vikend turiste, godišnje odmore, tim bildinge, razne proslave na otvorenom, snimanje reklama, filmova, spotova itd.

Adresa: Beogradska 20, Novi Banovci
Telefon: 062/843-19-85
Email:a.murgovic@hotmail.com